Bina & Urus V2 (Professional Package)

PAKEJ BINA & URUS V2 (SAVE 70%)

Kami Bina Website
& Uruskan Laman
e-commerce Anda
A - Z

Mulakan Perniagaaan ecommerce seperti Pro, lancar tanpa kerisauan dengan pengurusan dan keperluan profesional serta nikmati Potongan 70% dari harga asal!

24 JAM BERSEDIA URUSKAN Segalanya

Serahkan e-commerce kepada kami, anda uruskan yang lain

Urusan informasi syarikat

Segala pertukaran & penambahbaikan maklumat syarikat termasuk muat naik kandungan pemasaran (gambar/video/ Copywriting)

Urusan Jual beli e-commerce

Urusan dari sebelum semasa dan selepas pembelian, termasuk Followup pembelian gagal, pembayaran dan testimoni

Rekod urusan data pelanggan

Urusan pendaftaran ahli, MLM, jumlah bayaran komisen ejen jualan serta lengkap sistem integrasi Pixel untuk pemasaran media sosial

Pengurusan sistem

Menguruskan dan menyelenggara sistem e-commerce supaya tidak merumitkan urusan syarikat & melancarkan proses 24 jam

Kenapa Pilih Kami?

Berpengalaman & aktif dalam pengurusan ecommerce

Kami sangat aktif  menggunakan e-commerce yang kami bina bagi perniagaan fizikal kami yang bertapak hampir 10 Tahun…

  • Rekaan Website Ekslusif & Professional
  • Mesra Pelbagai Peranti digital (Mobile friendly)
  • Rekaan senang dicapai & Mudah difahami (Consumer Friendly)
  • Sangat Responsif (User Friendly)
  • Sistem Teknologi Terbaru (Superlight Technology)

Semua kelengkapan pada website yang dibina berdasarkan pengalaman dan pembinaan yang lengkap dan diuji keberkesanan melalui website Jualan Kami sendiri yang Aktif!

Download App

SOALAN LAZIM

Bina & Urus V2 adalah satu Pakej yang Paling istimewa dari kami yang menawarkan sehingga 70% potongan dari pakej V1 (rm18990), oleh sebab itu kami juga menanggung risiko yang tinggi terhadap Laman ecommerce yang kami bina dengan mengharapkan syarikat anda dapat bekerjasama dengan kami untuk mencipta keuntungan bersama dalam perniagaan yang dijalankan

 

Jadi Anda harus memohon terlebih dahulu dengan menghantar maklumat yang kami perlukan secara ringkas dengan menekan tombol 'MOHON SEKARANG' dibawah & pihak kami akan menghubungi anda dalam masa terdekat sekiranya permohonan anda diluluskan melalui email, whatsapp atau call.

Pengiraan jumlah bayaran perkhidmatan kami adalah seperti Jumlah  yang dinyatakan dalam 'Borang Tawaran Persetujuan Pakej Bina & Urus V2' yang dihantar selepas permohonan anda diluluskan yang bermula dari 5% dari keseluruhan jumlah jualan bulanan syarikat.

Segala pembayaran yang dibuat hendaklan melalui transaksi dalam talian atau tunai sahaja sebanyak nilai yang disabitkan dalam  invois yang akan kami hantar pada setiap 1 haribulan. Tunggakan hendaklah dibayar serta merta atau tidak lebih dari 5 hari atau lebih dari 5 haribulan pada setiap bulan.

Anda tidak terikat dengan apa-apa kontrak (hingga akan diberitahu kelak dengan persetujuan kedua belah pihak) dan boleh berhenti bila-bila masa dan uruskan sendiri website anda pada bila-bila masa tanpa sebarang Jaminan (Warranty) dari pihak kami kerana Jaminan untuk Pakej Bina & Urus hanya aktif apabila langganan masih aktif. Anda hanya perlu membayar segala tunggakan (jika ada).

 

Tiada istilah tidak mampu keranan apabila perniagaan anda merosot, pendapatan kami juga merosot, jadi kedua pihak harus bekerjasama untuk menaikkan prestasi syarikat anda agar dapat menjana keuntungan kerana kami tidak mengenakan sebarang caj perkhidmatan tetap. keuntungan kami hanyalah berasaskan jumlah jualan bulanan syarikat anda

Kami hanya menguruskan urusan kendalian di dalam Laman Pautan yang kami bina untuk anda sahaja dan tidak melakukan sebarang urusan fizikal untuk pengoperasian syarikat anda. sila baca terma dan syarat dibawah untuk lebih lanjut tentang Program Bina dan Urus

kami sangat fleksibel dalam berkomunikasi, boleh dengan hanya melalui call, whatsapp group, telegram atau ketetapan lain yang memudahkan kedua belah pihak.

Ya, kerana kami tidak mengenakan sebarang caj pengurusan dan pengubahsuaian kecuali anda hanya perlu menanggung kos:

  1. Pembayaran jumlah lesen kepada sistem yang anda inginkan.
  2. Pembayaran langganan server/hosting sekiranya anda ingin naik taraf website (upgrade) kepada server lain.
  3. Pembayaran pihak ketiga sekiranya kami apa yang anda inginkan selain daripada apa yang terkandung dalam pakej website kami atau bukannya dalam kepakaran pengendalian kami.

 

Kami berikan jaminan yang paling istimewa untuk pakej Bina & Urus iaitu jaminan SEUMUR HIDUP selagi langganan masih aktif tanpa sebarang masalah (tunggakan dll) kecuali mana-mana pihak telah menamatkan langganan menyebabkan jaminan terbatal serta merta.

Anda boleh rujuk pada terma dan syarat untuk info lebih lanjut! 

TERMA & SYARAT

Pengendalian dan Perkhidmatan Program Bina dan Urus

Kami hanya menguruskan urusan kendalian di dalam Laman Pautan yang kami bina untuk anda sahaja dan tidak melakukan sebarang urusan fizikal untuk pengoperasian syarikat anda. sila baca terma dan syarat Program Bina dan Urus

SILA BACA KESELURUHAN PERJANJIAN.

DENGAN MENGEMUKAKAN PERMOHONAN DALAM TALIAN ANDA BERSETUJU BAHAWA ANDA TELAH MEMBACA DAN MEMAHAMI TERMA DAN SYARAT PERJANJIAN INI DAN BAHAWA ANDA BERSETUJU UNTUK BERTANGGUNGJAWAB PENUH SAH UNTUK SETIAP TERMA DAN SYARAT.

1.Gambaran keseluruhan

Perjanjian ini mengandungi terma dan syarat lengkap yang terpakai untuk anda menjadi ahli dalam Pakej Bina & Urus binawebku.com. Tujuan Perjanjian Pakej Bina dan Urus adalah untuk menyatakan hak pihak yang terlibat dalam pengurusan dan pengendalian website e-commerce yang dibina oleh binawebku.com. Sila ambil perhatian bahawa sepanjang Perjanjian ini, “kami” merujuk kepada binawebku.com, “anda" dan "ahli” merujuk kepada pihak yang membeli Pakej Bina dan Urus.

2. Kewajipan & Pematuhan Ahli

2.1. Untuk memulakan proses pendaftaran, anda akan melengkapkan dan menghantar permohonan dalam talian melalui Laman web binawebku.com melalui pembelian 'Pakej Bina dan Urus' atau 'Professional Package' atau 'Built & Manage Package'. Hakikatnya kami meluluskan permohonan secara automatik tidak bermakna bahawa kami mungkin tidak menilai semula permohonan anda pada masa akan datang. Kami mungkin menolak permohonan anda mengikut budi bicara kami. Kami mungkin membatalkan permohonan anda jika kami menentukan bahawa laman anda tidak sesuai untuk pakej Bina dan Urus dan juga jika:

2.1.1. Mempromosikan bahan seksual yang eksplisit

2.1.2. Menggalakkan keganasan

2.1.3. Menggalakkan diskriminasi berdasarkan kaum, jantina, agama, kewarganegaraan, ketidakupayaan, orientasi seksual Pakejur

2.1.4. Menggalakkan aktiviti haram

2.1.5. Menggabungkan sebarang bahan yang melanggar atau membantu orang lain untuk melanggar mana-mana hak cipta, tanda dagangan atau hak harta intelek lain atau melanggar undang-undang

2.1.6. Termasuk “binawebku” atau “binawebpro” atau variasi atau salah ejaannya dalam nama domainnya.

2.1.7. Sebaliknya dalam apa jua cara menyalahi undang-undang, memudaratkan, mengancam, memfitnah, lucah, mengganggu, atau perkauman, etnik atau sebaliknya tidak menyenangkan kami mengikut budi bicara kami sendiri.

2.1.8. Mengandungi atau memuat turun perisian yang berpotensi membolehkan kemungkinan berlaku sebarang kekacauan kepada sistem yang kami kendalikan

2.1.9. Anda tidak boleh mencipta atau mereka bentuk laman web anda atau mana-mana laman web lain yang anda kendalikan, secara jelas atau tersirat dengan cara yang menyerupai laman web kami atau mereka bentuk laman web anda dengan cara yang menyebabkan pelanggan mempercayai anda adalah binawebku.com atau mana-mana perniagaan gabungan lain.

2.2. Sebagai Ahli Pakej Bina dan Urus binawebku.com, anda akan mempunyai akses kepada Pengurus Akaun Laman web yang kami bina untuk anda. Di sini anda akan dapat meninjau Kelengkapan binaan Pakej Bina dan Urus kami dan bahan pemasaran ahli dan ahli gabungan yang berdaftar melalui Pautan laman website yang kami bina untuk anda, ahli boleh memuat turun kod HTML (yang menyediakan pautan ke halaman web anda yang dibina oleh binawebku.com) dan sepanduk kreatif, menyemak imbas dan mendapatkan kod penjejakan untuk kupon dan tawaran kami . Untuk membolehkan kami menjejaki semua lawatan tetamu dengan tepat dari laman anda ke laman kami, anda mesti menggunakan kod HTML yang kami sediakan untuk setiap sepanduk, pautan teks atau pautan ahli gabungan lain yang kami sediakan kepada anda.

2.3. binawebku.com berhak, pada bila-bila masa, untuk menyemak penempatan ahli anda dan meluluskan penggunaan Pautan Anda dan memerlukan anda menukar peletakan atau penggunaan untuk mematuhi garis panduan yang diberikan kepada ahli anda.

2.4. Penyelenggaraan dan pengemaskinian laman anda akan menjadi tanggungjawab anda. Kami mungkin memantau laman anda kerana kami rasa perlu untuk memastikan bahawa ia adalah terkini dan untuk memberitahu anda tentang sebarang perubahan yang kami rasa akan meningkatkan prestasi anda.

2.5. Anda bertanggungjawab sepenuhnya untuk mematuhi semua undang-undang harta intelek yang berkenaan dan undang-undang lain yang berkaitan dengan laman anda. Anda mesti mempunyai kebenaran nyata untuk menggunakan bahan berhak cipta mana-mana orang, sama ada tulisan, imej atau mana-mana karya berhak cipta lain. Kami tidak akan bertanggungjawab (dan anda akan bertanggungjawab sepenuhnya) jika anda menggunakan bahan berhak cipta orang lain atau harta intelek lain yang melanggar undang-undang atau mana-mana hak pihak ketiga.

3. Hak dan Kewajipan binawebku.com 

3.1. Kami mempunyai hak untuk memantau Pautan laman anda pada bila-bila masa untuk menentukan sama ada anda mematuhi terma dan syarat Perjanjian ini. Kami mungkin memberitahu anda tentang sebarang perubahan pada laman anda yang kami rasa perlu dibuat, atau untuk memastikan bahawa pautan adalah sesuai dan untuk memberitahu anda lebih lanjut tentang sebarang perubahan yang kami rasa perlu dibuat. Jika anda tidak membuat perubahan pada laman anda yang kami rasa perlu, kami berhak untuk menamatkan penyertaan Pakej Bina dan Urus binwebku.com.

3.2. Kami berhak untuk menamatkan Perjanjian ini dan penyertaan Pakej Bina dan Urus binawebku.com dengan serta-merta dan tanpa notis kepada anda sekiranya anda melakukan penipuan dalam Penyertaan Pakej Bina dan Urus binawebku.com atau anda menyalahgunakan Pakej ini dalam apa jua cara. Jika penipuan atau penyalahgunaan tersebut dikesan, binawebku.com tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang akibat dan kesan kepada pembayaran atau komisen untuk jualan penipuan tersebut.

3.3. Perjanjian ini akan bermula apabila kami menerima permohonan Pakej Bina dan Urus anda, dan akan diteruskan melainkan ia ditamatkan.

4. Pengubahsuaian

Kami boleh mengubah suai mana-mana terma dan syarat dalam Perjanjian ini pada bila-bila masa mengikut budi bicara kami sendiri. Dalam keadaan sedemikian, anda akan dimaklumkan melalui e-mel. Pengubahsuaian mungkin ada, tetapi tidak terhad kepada, perubahan dalam prosedur pembayaran dan Pakej Bina dan Urus binawebku.com. Jika sebarang pengubahsuaian tidak boleh diterima oleh anda, satu-satunya pilihan anda ialah menamatkan Perjanjian ini. Penyertaan berterusan Pakej Bina dan Urus binawebku.com berikutan penyiaran notis perubahan atau Perjanjian baharu di pautan kami akan menunjukkan persetujuan anda terhadap perubahan tersebut.

5. Pengendalian dan perkhidmatan

5.1 Kami Tidak mengedit gambar atau video atau mana-mana bahan pemasaran sebaliknya Hanya memuat naik, web-edit dan sesuaikan posisi dan persembahan pemasaran yang anda bina sesuai dengan pemasaran e-commerce.

5.2 Kami Tidak berkomunikasi lanjut dengan pelanggan tentang produk & servis anda sebaliknya Hanya uruskan urusan jual beli, tindakan susulan (follow-up) bayaran, pembelian gagal & testimoni kepuasan pelanggan melalui email & Whatsapp sistem yang kami bina.

5.3 Kami Tidak menguruskan urusan cetak AWB, pembungkusan, penghantaran & pembayaran sebaliknya Hanya menyediakan rekod & kronologi pembelian & kelengkapan online untuk urusan pengahantaran barang dan pembayaran komisen atau gaji pekerja anda.

5.4 Kami Tidak menanggung sebarang kos penyelenggaraan berlesen (Server & Plugin) sebaliknya Kami hanya menguruskan segala urusan pengiraan jumlah bil dan bayaran perlu secara PERCUMA berkaitan sistem e-commerce & penyelenggaraan Sahaja tanpa mengambil sebarang keuntungan.

5.5 Segala kerja seni yang diminta oleh pihak anda berkaitan pemasaran atau penggunaan lain akan dikenakan caj mengikut kesesuaian yang kami tetapkan.

6. Bayaran

Segala pembayaran yang dibuat hendaklan melalui transaksi dalam talian, cek atau tunai sahaja sebanyak nilai yang disabitkan dalam  invois yang akan kami hantar pada setiap 1 haribulan. Pengiraan jumlah bayaran perkhidmatan kami yang ditetapkan bagi Pakej Bina dan Urus adalah bermula dari 5% atau Jumlah  yang dinyatakan dalam 'Borong Tawaran Persetujuan Pakej Bina & Urus V2

' dari seluruh jumlah Jualan yang direkodkan didalam Pautan Laman sesawang (website total sale) anda. Tunggakan hendaklah dibayar serta merta atau tidak lebih dari 3 hari atau 3 haribulan pada setiap bulan.

7. Jaminan dan Penamatan

Secara Dasar setiap jaminan akan diberikan melalui pernyataan yang terkandung didalam setiap pakej produk yang ditawarkan. Jaminan akan terus kekal jika tiada sebarang perlanggaran syarat-syarat yang dinyatakan seperti diatas, sebaliknya Jaminan akan TAMAT dengan serta merta sekiranya ada

7.1 Campur tangan kendalian sistem dari pihak luar

7.2 Perlanggaran mana-mana syarat tertakluk diatas

7.3 Pihak anda bersetuju dengan kenyataan bertulis atau tidak atau makluman melalui mana-mana media perhubungan bahawa tidak lagi memerlukan perkhidmatan kami dan kami telah maklum akan kenyataan pihak anda.

7.4 Pihak kami tidak menerima sebarang bayaran dari pihak anda dan notis peringatan telah dihantar sebnyak 3 kali melalui mana-mana media perhubungan atau bertulis atau secara bersemuka.

Mulakan sekarang

Tingkatkan Prestasi Syarikat Anda Bersama Kami

e-commerce anda bermula disini

Bagaimana kami Jana Keuntungan?

Dengan Hanya  bermula dari 5% daripada jumlah jualan bulanan website anda sahaja! Jadi syarikat anda dan kami saling memerlukan & kami akan berusaha menambah baik apa yang diperlukan oleh syarikat anda mengikut kesesuaian!

e-commerce anda bermula disini

Kami Bina dan Uruskan Segalanya (save70%)